Torsdagstävlingen 2024

Tävlingsbestämmelser Torsdags.

Singeltävling: 120 kr

Torsdagskort: Seniorer 1500 kr, Juniorer 750kr.

Torsdagstävlingen spelas vid 16 tillfällen denna säsong. För att få deltaga krävs att du är medlem, senior och man eller deltar i juniorklassen för damer o herrar mellan 18 – 21 år som spelar i en klass . Första tävlingen är den 16 maj. Tävlingsformen är slaggolf (max + 5 per hål) Priser tilldelas top 4 efter varje deltävling i form av presentkort som kan användas i shopen och restaurangen på klubben.

Det är årets största klubbtävling med 36 håls final 28-294 september för de 30 bästa. TORSDAGS är det absolut bästa sättet att träffa nya spelkamrater och tävla under trevliga former.

Vi har ett startförbud vid lunch med första start ca 12,30.

Inom dessa startförbud kommer tävlingen att lottas. Viktigt när du anmäler dig är att Du svarar på frågan om Du vill spela på lunchen (tidigt) eller på eftermiddagen (sent). Anmälningstiden för att vara med i dessa lottade startförbud utgår på tisdagen kl.17,00. Vid överanmälan gäller anmälningsordning. Startlistan publiceras onsdag klockan 12,00

Dessutom går det som vanligt bra att boka sin egen tid och spela med valfri starttid och valfri partner. I detta fall behövs ingen föranmälan utan anmälan görs på plats innan start. Det enda kravet är att du måste ha en godkänd markör under ronden.

När reception/shop är stängd sker anmälan innan start på greenfee verandan och scorekort skrivs manuellt.

TORSDAGS Finalen. Torsdags finalen spelas över 36 hål helgen 28-29 september. Dina fyra bästa resultaten räknas och är du bland de 30 första på rankingen är du kvalificerad till finalen. För att se den sammanlagda ställningen kan ni in gå på valfri torsdagstävling i MinGolf, scrolla ner och klicka på order of merit. Eller klicka på Order of Merit.

Inom TORSDAGS tävlingen finns också eclectic där spelaren efter varje avslutad runda skall välja om han vill låsa ett resultat på något hål genom att ringa in hålets nummer på scorekortet. För att få deltaga i eclectic behöver du köpa TORSDAGS säsongskort. Det sitter en aktuell resultatlista på eclecticen inne i herrarnas omklädningsrum på väggen direkt till vänster. 

TORSDAGS startavgift per starttillfälle är 120:-
TORSDAGS säsongskort 2024 kostar 1500:- (ca 95 kr per starttillfälle)

Häng med och spela TORSDAGS i år.

Tävlingsklasser

Klass A, 22 — 99 år

Junior,  Flickor o Pojkar i en klass mellan 18- 21 år

Regelverk

Regler för Golfspel 2023, – Spel-och-Tävlingshandboken 2024

– samt klubbens – Lokala regler och – Tillfälliga Lokala Regler per 2024-04-20, gäller för allt golfspel på klubben om inte annat stipuleras för en specifik tävling.

Vid tävling gäller dessutom klubbens Lokala Tävlingsregler, meddelas inför varje tävling.