Styrelsen 2024 i Täby Golfklubb och Täby Golf AB

Styrelserna i Täby golfklubb och Täby Golf AB består av följande personer efter val på ordinarie årsmöte respektive årsstämma 30 januari 2024

Mats Nordqvist

mats.g.nordqvist@gmail.com

Tel: 070-715 37 73

• Ålder: 59 år
  • Hcp: 7,8
  • Antal år som golfare: sedan 1985
  • Arbete: Regionchef på Ahlsell Sverige AB
  • Ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten på kort och lång sikt till en attraktiv anläggning med ett starkt varumärke och med en god lönsamhet för medlemmar och gäster.

Carin Gästgivar

Ledamot, Vice Ordförande

gastgivar@gmail.com

Tel: 073-313 11 52

• Jag är 55 år och bor i Djursholm tillsammans med min man Per och yngsta dotter Elin som går i gymnasiet. Vår äldsta dotter Hanna har flyttat till Luleå för att studera.
  • Golf har varit ett intresse sedan jag var tonåring, men det är först på senare år jag börjat spela mer regelbundet (handikapp 24,5).
  • Förra året tog samtliga i familjen grönt kort och jag fick medlemskap i Täby Golfklubb.
  • Det var en mycket positiv upplevelse att börja spela på Täbys fina bana. Att den är både vacker och svår gör spelet roligare samt ger möjlighet till fortsatt utveckling för samtliga i familjen.
  • Jag jobbar på Nordea sedan drygt 20 år. Nuvarande uppdrag är en nordisk ledarroll i området att motverka finansiell kriminalitet.
  • Jag har erfarenhet av styrelsearbete utanför jobbet i en bostadsrättsförening i Åre samt tidigare i ett litet aktiebolag.
  • Det känns positivt och intressant med en roll i Täby Golfklubbs styrelse och jag ser fram emot att få möjlighet att verka för klubben fortsatt utveckling.

Lennart Ingefeldt

Ledamot, Kassör

lennart.ingefeldt@gmail.com

Tel: 073-032 24 17

• Jag är 66 år och bor på Gärdet i Stockholm med min sambo Christine.
  • Medlem i Täby sedan: 2011
  • Hcp: 21,9
  • Medlem i Täby för att jag bodde i Täby och insåg att det är en fantastiskt bana med ett fantastiskt fint läge.
  • Jag och Christine blev medlemmar i klubben samtidigt med några vänner som vi gärna spelar med. Banan är teknisk med många riktigt roliga hål.
  • I styrelsen representerar jag sannolikt medelgolfaren och vill verka för att utveckla vår vackra bana med varsamhet och hänsyn till den fina miljön.

Helena Greisz

greiszhelena@gmail.com

Mobil: 070-516 36 48

• Jag 56 år och bor i Täby och har två vuxna barn 25 och 28 år.
  • Började spela golf aktivt när barnen blev lite större och är medlem i Täby GK sedan över 10 år.
  • Engagerad i föreningsliv och har bl.a. varit ordförande i Viggbyholms Ridklubb
  • Arbetar som konsult på Torkel Öste Fastighetskonsulter AB.
  • Vill jobba för att Täby GK ska vara en klubb för alla medlemmar.

Claes Lood

Ledamot

Lisa Svensson

Ledamot

lisa.k.svensson@icloud.com

Tel: 070-920 60 17

Mer info kommer snart.

Henrik Hedberg

hhg@prodoc.se

Tel: 070-920 60 17

• Född 1977 i Karlshamn (Blekinge), bor i Täby tillsammans med min fru, två barn och en hund. Har spelat golf sedan 1990, handicap varierar men ligger ungefär runt 9.
  • Arbete: Försäljningschef och delägare på Prodoc. ”Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik ”
  • Medlem i Täby sedan 2017.
  • Är med i styrelsen för att få möjlighet att påverka klubben i en positiv riktning samt bibehålla känslan av att vara en familje- och medlemsklubb.

Max Johansson

max@tabygk.se

Tel: 070-493 01 61

• Arbete: Chefskock på Täby Golfrestaurang
  • Medlem i Täby sedan 2024.