Nyhetsbrev 27 april - Nu öppnar banan
Öppning
Nu är det dags!!!

Vi vill hälsa alla medlemmar varmt välkomna tillbaka till en ny säsong!

Information om banan har tidigare kommunicerats, vi kan se att banan har klarat vintern mycket bra och vi framför ett bra skick redan från start, det kommer bli en härlig säsong.

Ett par saker vi vill informera om:
- Bokningen har öppnat på MinGolf.
- Rangen öppnar i morgon fredag kl 09:00
- Även shop och reception öppnar kl 09 med erbjudanden. Månadens varor kommer finnas under hela säsongen, där vi har extra fina priser. 
- Lördagen den 29 april mellan kl 9-13 är det städdag då är anläggningen är stängd. Därefter öppnas båda banorna med förtur till 18-hålsbanan för de som har städat. 
- Nytt för i år är att vi har 10 min mellan bollarna efter kl 08 varje dag. Ett av exempeln från utvärderingen av medlemsenkäten beträffande speltempot. 
- 6 st nya golfbilar är levererade

Javisst ja, vi påminner om 18 av 18, dvs greenlagare=ett måste och vi lagar minst ett märke per green. Det ger bra greener hela året! Kolla här så gör du rätt när du lagar ditt och andra nedlagsmärken.

Shopen öppnar!
Nu öppnar vi shopen!  

Du har väl inte missat att du som aktieägare får 30% på ordinarie pris vid köp av profilkläder (gäller vid 1 tillfälle). Säg till vid köp så hjälper vi dig!

Trivselgrupp och regelgenomgång 17 Maj
Snart är den äntligen här - årets härliga golfsäsong - och vi ser med tillförsikt fram emot en kul och innehållsrik sådan för alla oss medlemmar på Täby Golfklubb. 
För att starta upp säsongen bjuder vi samtliga medlemmar - såväl nya som gamla - till ett inspirations- och informationsmöte den 17 maj 18:00 - 20:00. Det är ledningen samt nuvarande trivselgrupp som står bakom inbjudan till mötet.
Syftet är att:

  1. presentera klubben
  2. välkomna nya (och gamla!) medlemmar till klubben
  3. berätta lite om våra tankar kring medlemsaktiviteter; exempelvis fadderrundor, trivselgolf, grillkvällar samt Täby Open-mästerskapen
  4. ta del av era tankar och idéer om hur ni vill att klubben ska utvecklas vad gäller olika typer av medlemsaktiviteter
  5. få en regelgenomgång med Hasse Danielsson - Missa inte den!

Varför trivselgrupp undrar ni kanske? Visst trivs vi på vår fina golfklubb, men det finns alltid utvecklingspotential inom olika områden - som i alla verksamheter. Och det som framkom av resultaten i medlemsundersökningen som genomfördes 2022 var en önskan om satsning på trevliga och sammansvetsande trivselaktiviteter, vilket vi har tagit fasta på. Vi behöver även utöka trivselgruppen med fler medlemmar. 

Vi vill också ge alla medlemmar, nya som gamla, möjlighet att utveckla sitt golfspel genom att delta i de olika träningsträffar som erbjuds. Mer info kommer på mötet.
Under informationsdagen kommer klubbchef tillsammans med personal, tränare, restaurang och kommittéordföranden att närvara.
För er som är nya i klubben, ta tillfället i akt att bekanta dig med din nya klubb och dina nya golfvänner genom att anmäla dig till träffen.

Varmt välkomna
Klubbledning och trivselgruppen

Anmäl här

Varmt välkomna
Tid: 17 maj, kl 18.00 – 20:00. Vi bjuder på kaffe.
Plats: Klubbhuset

 

30-avtalet - Gratis greenfee & andra samarbeten
Du vet väl om att du kan spela utan kostnad på andra banor genom ditt medlemskap i Täby Golfklubb!

klicka här för mer information

Anmäl dig till Ahlsell Mixed Singel 2023-Första deltävlingen 6 maj
Ny Singelspels tävling! Med final i september 2023

Vi spelar i tre Hcp klasser. Damer, Herrar & Juniorer lottas ihop med varandra inom hcp grupperna.
Slaggolf netto i alla klasser. Valfri Tee för samtliga. Du kan spela olika Tees i olika deltävlingar.

Denna tävling ersätter de tidigare säsongspremiärtävlingarna för damer och herrar.
Det är roligare att spela tillsammans!

Anmäl dig här