Lektioner

Låt oss hjälpa dig att utveckla ditt spel och nå din fulla potential med våra lektioner som alltid utgår från spelarens mål med sin golf!

Lektioner

Vi kollar alltid ditt nuläge i TrackMan och SAM PuttLAB och hittar det som är kristiskt att förändra för att du ska nå ditt mål.

Sving- och puttlektionerna utgår ifrån bollflykten, hur och varför den flyger som den gör idag och hur du vill att den ska flyga och vi tar reda på vad du behöver ändra i din sving och bollträff för att uppnå den nya bollflykten.

Golf går ut på att få bollen i hål på så få slag som möjligt så under våra spelstrategilektionerna så hjälper vi dig att ta reda på vad du behöver göra för att spela bättre golf.

Vi mäter och följer upp allt som är viktigt därför använder vi moderna verktyg och metoder för att hjälpa dig i din golfutveckling.

Efter lektionen så får du med dig analysdata och video från TrackMan och SAM PuttLab samt övningar och tester att arbeta vidare med.

Läs mer om våra lektioner här!

Boka här!

Priser - Lektioner:

1-2 personer, inklusive studio, bollar och TrackMan eller SAMs PuttLab samt rapport 50 minuter: 1095kr, Medlemspris 995kr.

1 person, inklusive bollar 25 minuter: 575kr, Medlemspris 525kr.

1 person, inklusive studio, bollar, med 3-D/ForcePlate/TrackMan/SAMPL rapp., 50 minuter: 1595kr, Medlemspris 1495kr.

Priser - Lektionspaket:

1 person, inklusive bollar, 6x25 minuter: 2950kr. 

2 personer, inklusive studio och bollar, 6x25 minuter: 1750kr/person. 

1-2 pers, inkl. studio, bollar, med TrackMan eller SAMPuttLab rapporter och 1 st 3-D & ForcePlate rapporter, 5*50 minuter: 4995kr, Medlemspris 4495kr.

1-2 pers, inkl. studio, bollar, med TrackMan eller SAMPuttLab rapporter och 2 st 3-D & ForcePlate rapporter, 10*50 minuter: 9495kr, Medlemspris 8900kr.

"Gör om mig" coachingpaket: 15000kr/år, Medlemspris 14500kr/år.
- För dig som vill satsa optimalt på din golf oavsett hcp. Här skräddarsyr vi individuellt spel-, teknik-, fysträning och utrustningsanalyser blandat med telefon, mail, video och sms support ungefär var 14:e dag, där du får övningar och tester att jobba med på egen hand mellan tillfällena.

Till lektionerna eller lektionspaketen som det ingår rapporter så använder vi dessa tekniska hjälpmedel:

- TrackMan

- SAM PuttLab

- 3D - K-Motion

- GroundReactionForce med ForcePlate

Vid eventuell avbokning:
Du kan boka av din tid senast kl. 20.00 dagen före din bokade tid. Avbokar gör du genom att maila oss här eller ringa oss på 070-681 06 83 (obs prata in på svararen, ange namn, bokat datum och tid). Om du inte kommer på din bokade tid eller om du har lämnat återbud för sent, får du betala för det planerade besöket.