Linus är TF Klubbchef

Linus A. Karlsson är tillförordnad klubbchef på Täby GK och VD i Täby Golf AB. Linus är ett känt ansikte och varit på klubben under lång tid. Han ser sin roll som tillförordnad klubbchef på Täby GK som en intressant utmaning och ser fram emot att jobba med teamet runt sig.

Linus har varit medlem på klubben sedan 1976 och jobbat här sedan 2006.

Han är utbildad PGA proffessional och ska nu tillsammans med teamet driva klubben framåt. 
Linus säger så här:

"När Robert bestämt sig för att sluta såg jag det som självklart att ställa upp för klubben jag varit medlem i och jobbat för under en lång tid. Detta är en plats jag trivs på. 
Vi har ett härligt team med Mujdat och hans gäng som sköter vår fina bana och Carolina på Kansli med ungdomarna i receptionen. 

Dessutom jobbar vi tight ihop med våra krögare Andreas och Mia som lagar riktigt god mat, för att skapa en trevlig atmosfär. 
Teeview med Conny, Leif, Malin och Tobbe ser till att alla medlemmar och gäster får bra utbildning i spelet golf, sen att de är riktigt vassa på club fitting ser jag som en stor styrka. 

Vi ska tillsammans med medlemmar och gäster göra allt vi kan för att detta ska bli en toppensäsong på Skålhamra, Täby Golfklubb

Linus

Kommentarer