Nyhetsbrev 23 maj
Vår Klubbchef slutar
I höst kommer jag gå vidare med nya utmaningar, jag vill tacka alla medlemmar och kollegor för tiden här på Täby Golfklubb, det har blivit många nya vänner och minnen.
Glädjande är att banan är i utmärkt skick och det finns en spännande utveckling, jag önskar klubben lycka till i framtiden. 
Vi ses på golfbanan!

Robert Edholm  

Ordförande berättar:

Robert Edholm, VD och Klubbchef har valt att gå vidare mot nya utmaningar. Robert gör sin sista dag den 31 maj och som tillförordnad klubbchef tillträder Linus Karlsson fram tills att en ny VD/Klubbchef är på plats. Rekryteringsprocessen kommer vi att starta upp omgående. 
Vi tackar Robert för fina insatser under drygt tre år här på klubben och önskar båda lycka till i sina nya roller. 

Vid eventuella frågor kontakta undertecknad. 

Mats Nordqvist
Ordförande

Gratis Prova på Golf för juniorer-Träna med Täby Golf Akademi
Prova På Golf för juniorer
Den 27 maj, kl. 10 - 12 bjuder vi in alla barn och juniorer till ett kostnadsfritt tillfälle där man får att testa att träna och spela golf under lättsamma och roliga förhållanden. Låter det kul?

Anmäl genom att skapa ett konto och anmäl under fliken Breddträning sommar- se Prova på Golf.


Har du frågor, maila här: junior@tabygk.se eller ring 070-681 06 83

Malin Granstad junioransvarig

------------------------------------------------------------------------------------------- 

Nu på Lördag 27/5 kl.12-16 har vi också en av våra populära Dagskurser 
Alla äldre juniorer och vuxna är hjärtligt välkomna!

Program: Puttning, närspel, grundsving och spelträning på lilla banan med tränare.

Boka din plats HÄR eller kontakta Malin på 070-681 06 83 för frågor och bokning.

Full fart på klubben nu på söndag
Söndagen den 28 maj spelas tradionsenligt Pingstmixen. Det är en partävling där man och kvinna, pojke och flicka bildar ett par och spelar Foursome Poängbogey. KANONSTART 09.30
Anmälan via Min Golf senast Onsdag 24 maj kl. 17.00


Innan det strax efter gryning, kl 6.30 startar SM speedgolf foursome. Om ni inte är i form för att deltaga, är det kul att vara på klubben och se dessa skickliga golfare ta sig runt banan på ca en timma. 
De fem bästa lagen efter 18 hål spelar Play Off på hål 10, 11, 16,17,18 för att utse vilka som blir Svenska Mästare. Läs mer om Speedgolf SM på Täby GK HÄR  . Täby GK.s Andreas Finn ställer upp tillsammans med sin bror Christoffer (också uppväxt på Täby GK) som en av favoriterna. 

På eftermiddagen med KANONSTART kl. 14.30 startar UTMANINGEN om Silvertallriken. Det är en tävling mellan våra Kategorilag som har spelats i mer än 25 år.
12 spelare från varje kategori de olika kategorilagen gör upp om den klassiska Silvertallriken. Tävlingsledare är de olika lagkaptenerna som tar ut sina lag i hcp ordning.